Deze of dit website

Deze of dit website

In verschillende onderdelen van Overheid.nl wordt informatie aangeboden die afkomstig is van andere overheidsorganisaties. Deze organisaties zijn zelf verantwoordelijk voor hun gegevens. Bijhet onderdeel wordt onder de knop ‘Help’ informatie gegeven over de bron van de gegevens. Daar wordt u ook ingelicht over actualiteit, volledigheid en betrouwbaarheid van de informatie en over de manier waarop deze moet worden gebruikt. Mocht u een zwakke plek in één van onze systemen vinden, dan horen wij dat graag. Wij nemen dan snel maatregelen om het lek te dichten.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen onze website kan gebruiken. De informatie makkelijk kan vinden en goed kan lezen. In onze toegankelijkheidsverklaring leest u welke stappen we zetten. De gemeente Weert hoopt dat deze site voor je een waardevolle bron van informatie is. Als je van mening bent dat er bepaalde zaken ontbreken of verbeterd kunnen worden, dan horen wij dat graag van je!

Persoonsgegevens op de gemeentelijke website

U ontvangt binnen de wettelijke termijn of binnen een redelijke termijn een antwoord. In sommige gevallen kan de afhandeling meer tijd vergen. In dit geval wordt u binnen 10 werkdagen geïnformeerd over de verwachte afhandelingstermijn. Gebruik Google Translate om danabol 10 mg te vertalen.

  • Hiervoor kunt u de Functionaris Gegevensbescherming benaderen.
  • Op de website Pagefreezer.nl (Deze link gaat naar een externe website) is het archief van in te zien.
  • De website van gemeente Haarlemmermeer is nog niet helemaal toegankelijk.
  • Wij raden u aan deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van de wijzigingen op de hoogte bent.
  • In het privacystatement leest u hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.
  • In sommige gevallen kan de afhandeling meer tijd vergen.

Deze website maakt gebruik van SiteImprove, dit is een webanalyse-service. Het doel van deze dienst is dat de gemeente Schouwen-Duiveland een beeld krijgt van de bezoekersstromen en paginaweergaven. Aan de hand van deze informatie kunnen wij delen van de website beter aanpassen aan de wensen van onze bezoekers. Aanvullende informatie over hoe wij met persoonsgegevens binnen de gemeente omgaan kunt u vinden in ons Algemeen Privacybeleid. Als u vragen heeft over deze privacyverklaring, dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail.

Privacyverklaring

Meer informatie over hoe de gemeente Rijswijk omgaat met uw persoonsgegevens, vindt u in hetprivacybeleid van de gemeente Rijswijk. We horen het graag, zodat we u en andere bezoekers van de website beter kunnen helpen. Tenzij anders vermeld is op de content van deze website de Creative Commons zero verklaring (CC0) van toepassing. Dit betekent dat hergebruik van de inhoud van deze site is toegestaan, met uitzondering van items waarin staat dat daarop een auteursrechtelijke uitzondering van toepassing is. Op sommige pagina’s staat aangegeven dat de informatie afkomstig is van een andere bron.

  • Sommige navigatiesystemen verwijzen u naar Luyksgestel in plaats van Bergeijk.
  • Deze website is bedoeld voor inwoners van Haarlem en andere mensen die iets van de gemeente nodig hebben.
  • Dit betekent dat uw gegevens vanaf uw computer versleuteld naar de website van de gemeente worden verzonden.

Ook leden van Divosa die zich registreren voor mijn.divosa.nl moeten persoonsgegevens invullen. Op de website staan links naar websites van (niet-commerciële) instellingen en organisaties. Divosa is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waarnaar verwezen wordt. Via onderstaande link krijgt u een overzicht van alle oude versies van deze website. Het archiveren van een website in beheer van de Rijksoverheid, is verplicht.

De gemeente Weert is niet verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid van de vertaling. Je kunt de site vertalen door hieronder de gewenste taal te kiezen. De gemeente Rijswijk prioriteert de beveiliging van ICT.

Vragen over de website

In het privacystatement leest u hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens. Wij willen dat deze website voor iedereen makkelijk is te gebruiken en dat onze teksten goed te begrijpen zijn. De gemeente Ermelo bewaart de persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is, of wettelijk geregeld is, om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens zijn verzameld.

Wij proberen deze website zo te onderhouden dat iedereen toegang heeft tot de informatie die wordt aangeboden. Wij doen ons best om de webrichtlijnen te volgen en te voldoen aan het Waarmerk drempelvrij.nl. Op haarlem.nl verwijzen we ook door naar andere websites van partijen die een deel van de gemeentelijke dienstverlening uitvoeren. En naar platforms die een bepaalde specifieke functie hebben, zoals participatie in de buurt. Voor een aantal online diensten op onze website maakt u gebruik van DigiD of eHerkenning.

Alle materialen die getoond worden op deze website (waaronder teksten, foto’s, illustraties, lay-out, buttons enzovoorts) zijn van de gemeente Schouwen-Duiveland. Het materiaal mag alleen gebruikt en geprint worden voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden. Voor informatie over het gebruik van het materiaal, kunt u contact opnemen met de cluster Communicatie van de gemeente Schouwen-Duiveland. Om uw recht op privacy te waarborgen gaat de gemeente uiterst zorgvuldig en vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Voor het doel waarvoor wij uw persoonsgegevens verwerken beperken we zoveel mogelijk de inbreuk op uw persoonlijke levenssfeer. Dit betekent dat uw gegevens vanaf uw computer versleuteld naar de website van de gemeente worden verzonden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *